Tvrtka K.M.K.-Papir d.o.o. se bavi veleprodajom, te je maloprodaja fizičkim osobama omogućena isključivo pouzećem, po ponudi (koju možete zatražiti telefonom ili e-mailom), te pomoću web trgovine. Artikle nije moguće kupiti u poslovnici!


1. Kupovina telefonom ili e-mailom

Za svaki artikl je moguće zatražiti ponudu za plaćanje putem telefona: 01/6180-622 te putem e-maila: veleprodaja@kmk-papir.hr

U najkraćem mogućem roku mi ćemo Vam poslati traženu ponudu na Vaš e-mail po kojoj možete izvršiti uplatu. Čim primimo Vašu uplatu roba ide na dostavu ili Vas obavještavamo da je spremna za preuzimanje.


2. Kupovina na internet trgovini

Kako biste kupovali na web trgovini K.M.K.-Papir d.o.o. potrebno je registrirati se. Prilikom registracije odaberite jeste li fizička osoba ili pravna osoba. Ukoliko odaberete pravna osoba prilikom kupovine biti će Vam priložen R1 račun.

Proizvode koje želite kupiti stavite u košaricu klikom na gumb kupi. Nakon što ste odabrali sve proizvode pregledajte košaricu te kliknite na završi kupovinu. Izaberite način plaćanja, način dostave, upišite napomenu ukoliko ju imate te dovršite narudžbu. Ukoliko ste odabrali plaćanje po ponudi, molimo Vas pričekajte službenu ponudu za izvršenje uplate koja će Vam biti poslana na Vaš e-mail.

Ukoliko ste odabrali online plaćanje kreditnim karticama sustav će Vas odvesti na sigurnosnu stranicu banke/CorvusPay gdje ćete trebati popuniti sve podatke kako biste izvršili plaćanje te dovršili narudžbu.

Čim primimo Vašu uplatu roba ide na dostavu ili Vas obavještavamo da je spremna za preuzimanje.

NAPOMENA:

Cijene su iskazane u kunama. Ukoliko ste se registrirali kao fizička osoba prikazane su Vam cijene sa uključenim PDV-om, ukoliko ste se registrirali kao pravna osoba prikazane su Vam cijene bez PDV-a te će PDV i Vaš odobreni popust biti obračunati u košarici.


3. Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem po primitku pošiljke

Plaćanje pouzećem Vam omogućava da robu platite tek kada ju vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši dostavljaču prilikom isporuke na navedenu adresu, te je moguće plaćanje isključivo u gotovini.

Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Na Vašu e-mail adresu ćete dobiti ponudu sa svim potrebnim podacima za uplatu koju možete izvršiti putem Internet bankarstva, putem banke, pošte, Fine i sl. Na dnu ponude je broj računa na koji je potrebno izvršiti uplatu te Vas molimo da kao poziv na broj navedete broj ponude.

Plaćanje kreditnim karticama online

Maestro, MasterCard, Visa i Diners jednokratno

NAPOMENA:

Ukoliko plaćate pouzećem, virmanom, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom obračunava Vam se dodatni popust od 7%.

Ukoliko ste registrirani kao pravna osoba i već imate odobreni popust omogućeno Vam je plaćanje pouzećem, virmanom, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom po postojećem popustu ili plaćanje kreditnim karticama bez popusta.


4. Preuzimanje/dostava robe

Osobno preuzimanje

Ukoliko se odlučite za osobno preuzimanje robe, mi ćemo Vam javiti kada roba bude pripremljena za preuzimanje. Nakon što Vam javimo da je roba spremna za preuzimanje možete ju preuzeti na adresi:

Gorenska 2A, 10255 Gornji Stupnik

Ponedjeljak: 08:00 - 15:30
Utorak: 08:00 – 15:30
Srijeda: 08:00 – 15:30
Četvrtak: 08:00 – 15:30
Petak: 08:00 – 14:30

Dostava

Ukoliko odaberete dostavu robe na području Hrvatske, ista se vrši putem GLS-a. Cijena dostave je 30 kn (24 kn + PDV), za narudžbe iznad 1.000 kn (800 kn + PDV) je dostava besplatna. Rok za dostavu je od 24 do 48 sati (ovisno o mjestu na koje se dostavlja) te se subote i nedjelje ne računaju u rok dostave. Ako ne primite robu u roku od 48 sati molimo Vas da nas obavijestite mailom ili telefonom.


5. Reklamacije

Rok za reklamacije proizvoda je 8 dana od izdavanja računa. Ukoliko primite neispravan proizvod molimo Vas da nas kontaktirate mailom te nam priložite kopiju ispisa na kojoj se vidi nedostatak te će Vam neispravni proizvod biti zamijenjen.

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-11-30 02:37:39